Takip Et

SON DAKİKA

Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

11 Ağustos 2018, Cumartesi 11:07

     


Altın fiyatlarındaki değişim, yatırımcıların gündemindeki madde oldu. 10 günde 55 liralık bir artış ile yatırımcısına kazandıran yatırım enstrümanları arasında yer alan altın, çoğunlukla çeyrek ve gram seçenekleri ile tercih ediliyor. Peki, yatırımcıların odak noktası olan altın ve euro kurunda son değişimler nasıl yansıdı. İşte, piyasalara yansıyan güncel altın ve euro fiyatları bilgisi.

Altın ve Euro fiyatları piyasalardaki hareketliliğin ardından cumartesi sabahının gündem konusu oldu. Gram ve çeyrek altınla ilgili yatırım planlarını yönetmek isteyen vatandaşlar, anlık altın fiyatları hakkında detayları araştırmaya başladı. Peki, 11 Ağustos Cumartesi günü sabah saatleri itibariyle euro ve altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, son gelişmelerle birlikte piyasalara yansıması merak edilen euro ve altın fiyatları hakkında detaylı bilgiler

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Hediyelik alımların yoğunlukta olduğu çeyrek altın, 11 Ağustos Cumartesi günü sabah saatlerinde 403 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, cumartesi gününe 249 TL dolaylarında başladı.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 1.670 liradan alınıp 1.690 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan yarım altın ise 807 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

EURO NE KADAR OLDU?

Euro kurunda ise cuma akşamı yaşanan hareketlenme, cumartesi gününün sabah saatlerine 7.62 olarak yansıdı. 

ALTIN FİYATLARI NASIL BELİRLENİYOR?

Altın fiyatları bir ekonomik gösterge niteliği taşıması bakımından ekonomik karar alıcılar açısından büyük öneme sahiptir. Geleneksel ve uluslararası bir yatırım aracı olarak altın fiyatlarının finansal ve reel piyasalar üzerinde etkileri bulunmaktadır. Diğer taraftan altın
fiyatlarının seviyesini belirleme özelliğine sahip küresel ve ulusal ölçekte çok sayıda değişken bulunmaktadır. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler