Takip Et

SON DAKİKA

Yüceler’in başarısı aileden geliyor

8 Mayıs 2015, Cuma 10:00

     


Aydınlıların akaryakıt, inşaat ve otel sektöründe yakından tanıdığı Yüceler, her geçen gün yaptığı yatırımlarla büyüyor. Aydın Merkezde 17 yıllık Opet bayisi olan firma, bu yıl inşaat ve otel sektörüne ağırlık verecek.

Aydın’da akaryakıt, inşaat, İnşaat malzemeleri ve otel sektörlerinde faaliyet gösteren Yüceler, Aydın’da kazanıp Aydın’da harcamayı prensip edinen bir aile şirketi. Yüceler markasını dördüncü kuşağa aktarma gayretinde olduklarını belirten Şirket Müdürü Murat Kemal Yüce, Yüceler markasını tüm Türkiye’ye yaymayı hedeflediklerini açıkladı.

Ailenin en büyük oğlu olan, Yüceler Ticaret Limited Şirketi Müdürü Murat Kemal Yüce, babası Mahmut Yüce’nin Trabzon’dan Aydın’a gelmesiyle başlayan firmalarının başarı öyküsünü şöyle anlattı:

“Babam Mahmut Yüce, 1981 yılında öğretmen olarak Trabzon’dan Aydın’a Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanmasıyla Aydın serüvenimiz başlamış. 18 yıl öğretmen ve idarecilik yaptıktan sonra 1993 yılında kardeşleri ile beraber inşaat malzemeleri alım satımı ve otel işletmeciliği ile ticari hayata atılmıştır ve hala devam etmektedir. Mobilya sektöründe de birçok ulusal marka bayiliği de yapan Yüceler , 1998 yılında Yüceler Petrol’ü açarak akaryakıt sektörüne girmiştir. Dedesi, babası ve evlatlarıyla çalışan bir şirketiz. Babamızdan gördüğümüzü evlatlarımıza aktarıp, onların da bu markayı layıkıyla taşımalarını sağlayacağız. Güven, Kaliteli hizmet ve güler yüz bizim firmamızın olmazsa olmazıdır. Türkiye genelinde 9 yıldır üst üste en sevilen akaryakıt şirketi ödülüne sahip Opet’in Aydın ‘da en sevilen bayisi olarak hizmet etmekten gurur duymaktayız.”

‘’EN ÇOK SATIŞ YAPAN BAYİ ÖDÜLÜ’’

1998 yılında Aydın Merkez’in ilk Opet bayisi olduklarını belirten Murat Kemal Yüce, “Opet ile büyüyebileceğimizi o günlerde gördük. % 100 Yerel sermayeli bir firma olan Opet markasıyla başladığımız bu yolculukta başarı basamaklarını emin adımlarla tırmanarak bu günlere geldik. Aynı zamanda LPG sektörünün Türkiye lideri olan AYGAZ markası ile hizmetimiz devam etmektedir. 2012 yılında Aydın’da Opet bayileri arasında en çok akaryakıt satan bayi ödülü, 2014 yılı Ege Bölgesinin en çok akaryakıt satan 3. Bayisi olduk. 2010 yılında ikinci istasyonumuzu İncirliova Acarlar Mahallesi’nde hizmete açtık ve TECO markası ile oradaki satışlarımız devam etmektedir. Akaryakıt sektöründeki başarılarımız, bizi otomotiv sektörünün yan dalı olan ve müşterilerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, istasyonumuzda 4 yıldır Çarçabuk Servis tabelası adı altında Abdulkadir Özcan A.Ş.’nin lastik bayiliği ve birçok markanın tali bayilini de devam ettirmekte olup, müşterilerimize satış ve satış sonrası hizmet vermekteyiz” dedi.

“AYDIN’A YATIRIM YAPMAKTAN KORKMUYORLAR”

Aydın’a değer katmak için yatırımdan kaçmadıklarını söyleyen Yüceler Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yüce ise, “Biz Aydın sevdalısı bir şirketiz. Aydın’dan aldığımız enerjiyi tekrar Aydın’ın menfaatine olan yatırımlarda harcıyoruz. İlimize yatırım yapmaktan korkmuyoruz. Bu doğrultuda mevcut otelimizin Aydın’a daha yakışır otel haline getirmek için, baştan sona yeniledik. İki yıldızlı otelimizin yatak kapasitesini arttırarak, yenilenen odalar ve genel mahalleri ile bu yıl içinde dördüncü yıldızı almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“HİZMET VE İNŞAAT SEKTÖRÜNE YOĞUNLAŞACAKLAR”

Geçtiğimiz yıllarda 12 İnşaat projesini tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk diyen Şirket Müdürü Murat Kemal Yüce, “2015 yılının ikinci yarısın da 5 yıldızlı bir otel, 300 öğrenci kapasiteli bir yurt ve konut projeleriyle emin adımlarla Aydın halkına hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

“BAŞARININ SIRRI AİLE ŞİRKETİ”

Ticarette farklı alanlarda hizmet göstermenin zor olduğunu ifade eden Yüce, ticari hayatlarındaki başarı sırrının aile şirketi olmaktan geçtiğini açıkladı. Yüce, “Şirketimiz iyi bir aile şirketi. Babamın dedemle her zaman olan istişaresi, babamızdan gördüğümüzü bizim de babamızla ve kardeşler arasında yapmamız, uyumlu bir şekilde farklı alanlarda başarılı olmamızı sağlıyor. 4 kardeşiz. Şirkette hepimizin farklı görevleri var. Üçüncü kuşak olarak, ikinci kuşaktan aldığımız Yüceler markasını dördüncü kuşağa da aynı şekilde aktarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

“OTELCİLİKTE HEDEFLERİ ULUSAL DÜZEYDE BİR BİLİNİRLİK”

Aydın’da otelciliğin olması gereken yerde olmadığının altını çizen Murat Kemal Yüce, “Otel işletmeciliğini ulusal düzeye çıkarmak istiyoruz. Firma olarak yerel bir aktörüz, ama otel işletmeciliğinde de ulusal düzeyde bir bilinirlik bizim en büyük hedefimiz. Aydın’da otel işletmeciliğini tıpkı akaryakıt sektöründe olduğu gibi lider olarak bu işin de hakkını en iyi şekilde yerine getirmek istiyor, hizmet sektöründe edindiğimiz engin tecrübelerle turizm sektöründe bizde varız diyoruz .” (SERCAN ÖRÜN)







 
Son Eklenen Haberler