Takip Et

SON DAKİKA

“Artık hizmet zamanı”

4 Nisan 2019, Perşembe 15:26

     


Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, seçim sürecinin geride kaldığını belirtip, “Önümüzde yepyeni bir dönem var, artık hizmet zamanı” dedi.

Söke’deki seçim sürecinin kente yakışır şekilde demokrasi ve huzur ortamında tamamlandığını ifade eden Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Seçim süreci boyunca değerli insanların kente dair projelerini gördüklerini ve adayların kampanyalarını takip ettiklerini söyledi.

Her bir adayın bu süreçte kendini ve projelerini anlatmaya çalıştığını söyleyen Sağel, sonuç olarak Söke halkının teveccühünü talep ettiklerini vurguladı. Sağel, “Pazar günü hemşerilerimiz büyük oranda sandıklara gidip yasal haklarını kullanarak iradelerini ortaya koydular. Kentimizin güzel insanları bu süreci hiçbir taşkınlığa ve huzursuzluğa meydan vermeyerek kendine yakıştığı gibi tamamladı. Huzurlu ve sakin bir seçim günü geçirdik. Hiç kuşkusuz tüm projeler ve kamu yararı için bir taş daha koyma gayreti içinde olan tüm adaylar Söke’miz ve Aydınımız için çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Bu demokrasi maratonunda yarışan herkesi kutlamak, seçim süreci boyunca Borsamıza gelerek projelerini bizzat paylaşan tüm adaylara ayrıca teşekkür etmek isterim” diye konuştu.

“HAREKETE GEÇME ZAMANI”

Tüm kazanan kişileri tebrik eden Başkan Sağel, “Artık önümüzde yepyeni bir dönem var. Artık hizmet zamanı, bu süreçte ilk olarak ekonomiye odaklanarak, ekonominin temellerini daha güçlendirecek yapısal reformları arka arkaya hayata geçirebilmek, ülkemiz ve Söke’miz için büyük bir önem taşımaktadır. Süreç boyunca ortaya konan projeler için harekete geçme zamanı. Türkiye’nin bölgesel ve küresel ekonomide yükselmesi için hepimize görev düşüyor. Bizim üzerimize düşen, daha fazla üretmek, daha fazla yatırım yapmak ve istihdam için birlikte çalışmaktır. Borsamız olarak kentimizin yararına geliştirilen her projenin takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Söke’mizin kazanımları için ortak çalışma gayreti içinde olacağımızı ve kentimizin geleceği için işbirliği konusundaki kararlılığımızın bir kere daha altını çizmek isterim. Her zaman vurguladığımız gibi yerel yönetimi, sivil toplum kuruluşları, değerli halkımız ile ortak irade göstererek güzel işler başarabiliriz. Yerel seçim sonuçlarının kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, kazanan başkan ve meclis üyeleri ile muhtarlarımızı tebrik ediyor ve demokrasi yarışına katılan tüm adaylara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler