Takip Et

SON DAKİKA

Değişim Koleji'nde mezuniyet coşkusu

13 Haziran 2019, Perşembe 13:38

     


Aydın Değişim Koleji'nin mezuniyet gecesinde 150'ye yakın öğrenci mezun olma sevinci yaşadı. Ailelerin de katıldığı gecede öğrenciler doyasıya eğlendi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Özel Aydın Değişim Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkulu bir mezuniyet gecesi gerçekleştirdi. 2018-2019 eğitim öğretim yılında Değişim Koleji'nde ortaokuldan 61, liseden de 78 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı. Efeler Akarsu Park'ta gerçekleştirilen mezuniyet gecesine okul yönetimi ve veliler de katıldı.

Aydın Değişim Koleji Ortaokul Rehber Öğretmeni Beyan Evin, yaptığı konuşmada, "Aydın Değişim Koleji ailesi olarak yine çok güzel bir mezuniyet törenine imza attık. Bizler için mutluluğu ve gururu tarifi olmayan, ama aynı zamanda hüznü içinde saklayamadığımız bir gece oldu. Her biri gözümüzün önünde büyüyen 61 güzel kalpli çocuk. Her birinin gözlerinin içi pırıl pırıl, kalpleri tertemiz, geleceğe umutla bakan çocuklar. Onları başarılarla dolu geleceğe yolcu etmenin haklı gururunu yaşadık. Yolcu etmenin verdiği üzüntüyü tüm benliğimizde hissettik. Her birini bekleyen geleceğin gözleri gibi ışıl ışıl, kalpleri gibi tertemiz olmasını temenni ediyor, o gencecik enerjileriyle bize kattıkları değerler için minnettarlığımızı belirtiyoruz" dedi.

"GURUR VE ONUR DUYUYORUZ"

Aydın Değişim Koleji Lise Rehberlik Öğretmeni Burcu Özalp ise, 4 yıl önce başladıkları serüveni tamamladıklarını ve 78 öğrencinin haklı gururunu yaşadıklarını belirtirken, "Bu süreç içinde iyiliği, kötülüğü, doğru olmayı, dürüstlüğü, sorumlulukları öğrendik hep birlikte. Nice anılar ve güzel duygular eşliğinde gururla ve aynı zamanda hüzünlü bir şekilde sizleri üniversiteye uğurluyoruz. Sevgili gençler, hepinizin bir hedefi var ve nereye gideceğinize artık eminsiniz. Bu süreçte sizlerle birlikte olmaktan hepimiz gurur ve onur duyuyoruz. Eminim ki okuldan ayrılmak sizde farklı karmaşık duygular oluşturuyor. Tüm yaptıklarımızı, güzelliklerinizi, çalışmalarınız takdir ediyor, bazen bizi üzseniz de sizleri çok seviyoruz. İleri ki yıllarda hepinizi çok iyi yerlerde göreceğimize inanıyoruz. Hepinize bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun" diye konuştu.

Gecede öğrenciler mezuniyet pastasını birlikte keserken, mezuniyet belgelerini almalarının ardından şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. (SALİH ERGUN) 







 
Son Eklenen Haberler