Takip Et

SON DAKİKA

Letya Güzellik Merkezi 10. Yılını kutladı

9 Aralık 2023, Cumartesi 17:19
Son güncelleme: 9 Aralık 2023, Cumartesi 17:25

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde hizmet veren Letya Güzellik Merkezi, düzenlenen organizasyon ile 10. Yılını kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Güzelhisar Mahallesi Albay Şefik Caddesi’nde hizmet veren Letya Güzellik Merkezi’nin 10. Yılı, düzenlenen tören ile kutlandı. Kadriye Kakız’ın işletmeciliğini yaptığı Letya Güzellik Merkezi’nin düzenlemiş olduğu törene, Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar ile Başkan Yardımcısı Uğur Arpa, Denizli’de hizmet veren Kadriye Kakız’ın ustası Güllü Altınok, sektör temsilcileri, Letya Ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

“LETYA BENİM TIRNAK SIZIM”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kadriye Kakız, “Biliyorsunuz kutlamalar hep salonların açılışında yapılır. Biz bundan tam 10 yıl önce hizmete başlamadık. Bu işte kendi sesimizi, kendimiz duyurduk ve tırnaklarımızla kazıyarak bu salonu bugünlere getirdik. Bunun için çok ciddi emekler verdik. Sadece mücadelede vermek yetmedi, yeni gelişen bütün teknik ve diğer gelişmeleri takip etmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Ayrıca 4 buçuk yıl önce Güzellik Uzmanlığı Meslek Edindirme Kurumumuz da var. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak bu kurumumuz ile de hizmet veriyoruz. Bir zamanlar biz de bu meslekte öğrenciydik. Burada öğrencilerim de var ama en önemlisi beni yetiştiren hocam ve ustam da burada. Hem hocama hem de bugünümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Burada 10 yıllık bir emek ve dev bir kadro var. Bunun yanı sıra çocuğunu büyüttüğümüz, gelin ettiğimiz müşterilerimiz ve dostlarımız da bugün buradalar. Ben bundan dolayı gurur duyuyorum, inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım. Letya benim tırnak sızım. Rabbimden duam Letya’nın kuşaktan kuşağa gitmesi, nice 10., 20. hatta 50. yıllarını kutlamayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

“BİZLER SAÇLARINI DOLAR İLE ŞEKİL VEREN İŞLETMELER DEĞİLİZ”

Aydın Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Serhan Avşar da, “Bizler saçlarını dolar ile şekil veren işletmeler değiliz. Bizler zanaatkarız ve bizler sanat icra ediyoruz. Şov yapmıyoruz. Mesleğimiz son dönemlerde yıpratılmaya çalışılıyor, bunun farkındayız. Bununla alakalı hem odamız olarak hem de Federasyonumuz olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu kötü günler geçecek. Çünkü bizler tırnaklarımızla kazıya kazıya mesleğimizi icra ediyoruz, dolarlarla saçımızı yapmıyoruz. Sektördeki sıkıntıların aşılması için verdiğimiz mücadeleleri kamuoyuyla da paylaşmaya devam edeceğiz. Her şey televizyonlarda göründüğü gibi değil, buradaki çoğunlukta bu mesleği icra ediyor ve her şeyin farkındayız. Letya’nın 10. yıllık kutluyor, katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Konuşmaların ardından hazırlanan Letya Güzellik Merkezi’nin 10. Yılına özel pasta kesildi. Pasta kesiminin ardından da davetliler için tango gösterisi yapıldı. Davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken, işlemeci Kadriye Kakız ile eşi Ramazan Kakız misafirleri ile tek tek yakından ilgilendi. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler