Takip Et

SON DAKİKA

Erkeğe tecavüz davasında tutuklama istemi

29 Kasım 2016, Salı 13:47

     


İncirliova’da, erkek olan hemcinsleri T.A.’yı (26) alkollüyken istismar edip kaydettikleri görüntüyle şantaj yaparak bir hafta boyunca tecavüzü sürdürdüğü öne sürülen M.T. (42) ve M.A.’nın (34) tutuklanmaları istendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, İncirliova’nın Yazıdere Mahallesi’nde 17 Şubat 2016’da meydana geldi. İddiaya göre T.A., arkadaşı M.A. ve M.T. ile birlikte çiftlik evine gitti. M.T.’ye ait evde geç saatlere kadar alkol alan üç kişiden M.T. ve M.A., sırayla T.A.’ya tecavüz etti. Tecavüz anı ise cep telefonuyla görüntülendi. Sonraki günlerde görüntüyü şantaj olarak kullanan M.A. ve M.T., T.A.’yı tehdit ederek tecavüze bir hafta boyunca devam etti. Şantajla tecavüz devam edince, T.A. jandarmaya ihbarda bulundu.

Jandarma operasyonuyla yakalanıp savcılık ifadelerinden sonra serbest bırakılan iki zanlı hakkında, Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın 2’nci duruşması görüldü.

Duruşmada, T.A.’ya tecavüz edilirken kaydedilen video görüntüleri ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'nün hazırladığı rapor dava dosyasına girdi. Raporda, tecavüz ettiği öne sürülen kişilerden M.A.’nın şantaj görüntülerindeki kişi olduğu tespit edildi.

M.A.’nın görüntülerde teşhis edilmesini, görüntülerin M.T.’nin telefonunda bulunmasını dikkate alan duruşma savcısı, cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve şantaj suçunu işlediğini belirttiği sanıkların tutuklanmalarını istedi.

Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, sanıkların kriminal raporuna karşı savunmalarını yapmaları için süre verilmesine hükmederek duruşmayı 18 Ocak’a erteledi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 

 







 
Son Eklenen Haberler