Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’daki cinayetin zanlısı, Gürcistan’a kaçarken yakalandı

20 Kasım 2016, Pazar 14:24

     


Işıklı yolunda bir kişinin boğazının kesilerek öldürüldüğü, bir kişinin de 15 yerinden bıçaklandığı olayın zanlısı Yunus Emre Maviş, sahte kimlikle Gürcistan’a kaçmaya çalışırken Artvin’in Hopa ilçesinde yakalandı.

Efeler’e bağlı Işıklı Mahallesi yolu üzerindeki bir evin önünde, 7 Kasım gecesi Yusuf Kılınç boğazı kesilerek öldürülmüş, Ersun Yardım ise 15 yerinden bıçaklanmıştı. Olayın ardından kayıplara karışan zanlı Yunus Emre Maviş ise 12 gündür aranıyordu.

Firar eden Yunus Emre Maviş, Artvin’in Hopa ilçesinde dün, sahte kimlikle Gürcistan’a geçmeye çalışırken yakalandı. Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Aydın’daki nöbetçi sulh ceza hakimliğinde sorgusu yapılan Maviş, dün akşam saatlerinde tutuklandı. Zanlı ifadesinde, bir kadın meselesi yüzünden olayda yaralanan Ersun Yardım ile sık sık tartıştıklarını, olay gecesi de telefonda tartışma yaşandığını, bu nedenle evine giderek beklediğini söyledi. Cinayette kullanılan bıçağın kendine ait olmadığını savunan Yunus Emre Maviş, kasten adam öldürmediğini, bıçak darbelerinin kavga sırasında yaşandığını söyledi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler