Takip Et

SON DAKİKA

Didimli motosiklet tutkunu, yaşama tutunamadı

18 Mayıs 2018, Cuma 02:30

     


Söke-Milas Karayolunda meydana gelen trafik kazasında, motosikleti ile kamyonun altına girmesi sonucu ağır yaralanan motosiklet tutkunu 44 yaşındaki Hakan Kutucu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kutucu’nun ölüm haberi, yakınlarını ve arkadaşlarını derinden üzdü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Didim’de güvenlik görevlisi olarak çalışan motosiklet tutkunu Hakan Kutucu, idaresindeki 09 AAF 294 plakalı motosiklet ile Söke’den Didim istikametine seyrederken, Söke-Milas Karayolu Sarıkemer Mahallesi yakınlarında önünde seyreden ve kontrolsüz kavşağa dönüş yapan sürücüsü öğrenilemeyen 42 TN 248 plakalı kamyonun altına girmesi sonucu ağır yaralandı. Ambulansla Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan evli ve bir kız çocuğu babası Kutucu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 44 yaşındaki motosikletçinin ölümü, yakınlarını ve arkadaşlarını derinden üzdü.

İşe dahi motosikletle gidip geldiği öğrenilen Hakan Kutucu’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 44 yaşında hayatını kaybeden Hakan Kutucu, Didim’de kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak. (EDİZ VERDİOĞLU)

Aydın'da feci kaza! 1 ağır yaralı







 
Son Eklenen Haberler