Takip Et

SON DAKİKA

Söke'de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

13 Temmuz 2017, Perşembe 10:50

     


Söke'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve silahlarla birlikte yakalanan 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi tutuklandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Yenidoğan Mahallesi’nde uyuşturucu imalatı ve satışı yaptıkları öne sürülen şüphelilere operasyon yaptı. Operasyonda, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı iddia edilen M.Ş. ve M.Ş.'ye yardım ettiği belirlenen Y.Y., T.T. ve M.A. yakalandı. Bölgede yapılan aramalarda 65 gram metamfetamin, 4 gram kubar esrar, 4 adet tabanca, 16 adet tabanca mühimmatı, 1 adet av tüfeği ve 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan düzenek ele geçirildi.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Sorguları yapılan şüphelilerden M.Ş.’nin uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde bulundurmak, resmi belgede sahtecilik ve 6136 sayılı kanuna muhalefet olmak üzere toplam 6 adet suç kaydı bulunduğu belirlendi. Y.Y.’nin ise uyuşturucu madde bulundurmaktan kaydı bulunduğu öğrenildi. M.Ş. ve Y.Y., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hırsızlık, uyuşturucu madde ticareti, örgüt kurmak ve benzeri suçlardan toplam 32 kaydı bulunan M.A. ve T.T. ise tutuklanarak ceza evine gönderildi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler