Takip Et

SON DAKİKA

Romen aile Kuyucak'a dert oldu

10 Ağustos 2017, Perşembe 17:53

     


Ödemiş'ten 2 ay önce Kuyucak'a yerleşen Romen aile ilçenin huzurunu kaçırdı. Yaklaşık bir buçuk ay önce narenciye bahçesine giren atlarını kovalayan arazi sahibi Selahattin Aydemir’i darp eden Romen aile, bu kez de kendi aralarında birbirine düştü. Kuyucak’a 2 ay önce Ödemiş’ten gelip yerleşen enişte Ali Gökçen ve kayınbiraderi Fethi Göçmence arasında çıkan kavgada Göçmence 3 kurşunla bacağından vurularak yaralandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuyucak’ta yaşayan evli ve 3 çocuk babası 62 yaşındaki Selahattin Aydemir, Aydınoğlu mahallesi Kocakavak mevkiindeki kendisine ait narenciye bahçesinde Romen vatandaşların taşlı sopalı saldırına uğradı. Atlarını otlatmak için narenciye bahçesine salan Ali Gökçen adındaki Romen vatandaş, oğlu Zeynel Gökçen ve kayınbiraderi Fethi Göçmence’nin 18 yaşından küçük çocukları ile birlikte arazisinden atlarını kovalayan Selahattin Aydemir’i önce taşla, sonra da sopalarla saldırıp linç etti. Bir anda 8 kişinin taşlı sopalı saldırısına uğrayan yaşlı adam, ağır yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve yaralanmalar oluşan Selahattin Aydemir, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi sevk edildi. Aydemir’in bir buçuk aydır tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kolundan ameliyat olan Aydemir’in kalça kemiğinden de ameliyat olmayı beklediği ancak şeker hastası olduğu için ameliyatının riskli ve sakat kalma durumunun olduğu bilgisine ulaşıldı. Olayın ardından gözaltına alınan zanlılar çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

ENİŞTE KAYINBİRADERİNİ VURDU

Yaşanan bu olayda, Aydemir’i ağır yaralayıp komalık eden Ali Gökçen ile kayınbiraderi Fethi Göçmence arasında dün sabah bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kayınbirader -enişte kavgasında, yaklaşık 2 ay önce Ödemiş’ten kaçıp Kuyucak’a yerleşen Ali Gökçen, kendisine ait ruhsatsız tabancası ile kayınbiraderi Fethi Göçmence’yi 3 kurşunla bacağından vurup ağır yaraladı. Göçmence, Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alınırken, kaçan Ali Gökçen bir süre sonra teslim olarak polis tarafından gözaltına alındı. Kuyucak’a gelir gelmez, ilçenin asayiş ve huzurunu kaçıran Romen vatandaşlardan herkesin şikayetçi olduğu öğrenildi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler