Takip Et

Bir Hocadan Fazlası...

Tam altı yıl önce hiç sevmemiştiniz bizi. Siz de haklısınız herkes bu kadar sevilmiyor. Çok zorlamıştınız bizi ama sonra öğrendiniz zoru sevdiğimizi. Bence siz de bu kadarını tahmin etmemiştiniz. Biz de bu kadar sevebileceğimizi düşünmemiştik. Kovsanız da, tutanak tutsanız da tutkularımız güçlüydü hep. Çok şey öğrendik sizden çok da güldük bazen ağladık ama hep birlikte mutluyduk. Şimdi bir eksik kaldık ama olsun artık mesafeler uzasada bize daha yakın olacağınızdan eminiz.

Bir ekip olma ruhunu aşıladınız, birlik olunca neler başarabileceğimizi gösterdiniz. Bizim için büyük şanstınız en önemlisi emektiniz nasılsa yanımızda bir hocamız var gölgesi yeter diyorduk. Şimdi bıraktığınız biz, sizi saygıyla anacak bundan şüpheniz olmasın.

Bir hocadan daha fazlası, tanımlaması zor, çok samimi, içten ama bir o kadar asabi. Demiştiniz gidiyorum diye üzülmeyin ama olmuyor be hocam! yarım kaldık, içimiz buruk.

Bizim için çok değerlisiniz. En mutlu günümüze şahit, mucizemize tanık, kötü günümüzde yanımızda oldunuz. Başarılarınız hep daim olsun hoşça kalın hocam, saygılarımızla...

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.