Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın'da aday adayına köpek saldırdı

2 Şubat 2024, Cuma 19:47

     


Aydın'ın Yenipazar ilçesinde belediye başkan aday adayı olan CHP'li Aytekin Sözen'e, sokak köpeği saldırdı. Saldırı anında düşen ve kafasını yere çarpan Sözen’in, beyin tomografisi çekilirken, müşahede altına alındı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

CHP Yenipazar Belediye Başkan Aday Adayı olan, ancak aday gösterilmeyen Aytekin Sözen, Yenipazar Parkı’nda sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Çevredeki vatandaşların desteği ile köpekten kurtulmaya çalışan Sözen, kaçmaya çalışırken yere düştü. Kontrol amaçlı Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürülen Aytekin Sözen, kontrol altına alındı.

Yaşadığı olay hakkında açıklama yapan Sözen, "Yenipazar Parkı'nda yürürken önüme aniden bir köpeğin çıkması sonucu düştüm. Alnım, elim ve dizim yaralandı. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne yetiştirdiler. Kafa tomografisi ve filmler çekildi. Müşahede odasında bekliyoruz. Sevgili Ayşe hep yanımda. Parkta yardım eden iyi insanlara ve amcaoğlum Cüneyt Sözen ağabeye çok teşekkür ederim. Yaşam bu kadar işte..." İfadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler