Takip Et

SON DAKİKA

Kale, maraton birincisi Yılmaz'ı tebrik etti

30 Kasım 2016, Çarşamba 16:46

     


İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş tarafından “15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz” sloganıyla düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonu’nda 35-39 yaş grubunda birinci olan Erbeyli İlkokulu Öğretmeni Ayşegül Yılmaz’ı tebrik ederek hediye verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sportif müsabakalarda daha büyük başarılara imza atması açısından imkanları dahilinde sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini kaydeden Belediye Başkanı Kale, başarılı öğretmeni, "Sizlerin başarısı, ilçemizin tanıtımın yanı sıra diğer sporcularımıza da örnek olacaktır. Başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum" diye tebrik etti, ardından hediyesini sundu.

İncirliova Erbeyli İlkokulu Öğretmeni Ayşegül Yılmaz, organizasyonun en büyük koşusu olan 42 kilometre 195 metrelik maratonu, 3.44.59’luk derecesiyle, genel klasmanda Türkler’de 6’ncı kendi yaş grubu olan 35-39 yaş grubunda birinci olarak tamamlamıştı. Ayşegül Yılmaz, Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin kendilerine gösterdiği ilgi ve desteğinden dolayı da teşekkür etti.

Belediye Başkanı Gürşat Kale ve Belediye Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş'ı, gerçekleştirdiği ziyarette konukları, Okul Müdürü Yusuf Teker ile idareciler karşıladı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler