Takip Et

SON DAKİKA

Behçet Alp: Yoğunluktan dolayı böyle oldu

30 Kasım 2016, Çarşamba 08:30

     


Kuşadasıspor taraftar grubu Cephe 1934'ün, Yıldızspor deplasmanı için yeterli otobüs tutulmadığı gerekçesiyle yönetime tepki göstermesi üzerine açıklama yapan Kuşadasıspor Başkanı Behçet Alp, taraftarsız hiçbir maça gitmek istemediğini belirterek ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Yeterli otobüs olmadığı için birçok taraftarın Yıldızspor deplasmanına gidememesinden dolayı maç sırasında yönetime tepki gösteren Cephe 1934 taraftar grubuna, Kulüp Başkanı Behçet Alp'ten açıklama geldi. Kulüp olarak imkanları çerçevesinde ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını belirten Alp, "Kuşadasıspor kulübü olarak otobüsümüz yok. Bu sebepten dolayı deplasman maçlarında Kuşadası Belediyesi'nden otobüs alıyoruz. Ne yazık ki Bozdoğan Belediyespor maçında otobüsün camları kırıldığı için Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı duruma tepki gösterdi. Biz de Başkan Kayalı ile görüşerek Yıldızspor maçı için otobüs verilmesini sağladık" dedi.

"YOĞUNLUKTAN DOLAYI FAZLA OTOBÜS VERİLEMEDİ"

Alp, ''Yıldızspor maçı oynandığı gün altyapı takımlarının deplasmana gitmesinden dolayı iki otobüs onlara tahsis edildi. Bunun ötesinde hafta sonundaki sınavlar için Kuşadası Belediyesi otobüs kaldırdı. Bu sebeple Yıldızspor maçına yeterli otobüs verilemedi. Biz taraftarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Her ne şartlarda olursa olsun taraftarımız yanımızda olduğu için onlara çok teşekkür ediyoruz. Bunun yanında Kuşadasıspor'un her maçında gerek otobüs, gerekse başka konularda destek veren Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya da çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler