Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’da davetsiz misafir korku ve heyecana neden oldu

25 Nisan 2024, Perşembe 11:09

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde faaliyet gösteren işyerine giden işletmeci ve çalışanlar, gördükleri yeşil bir sürüngen nedeniyle korku ve heyecan yaşadı. Yaralı olduğu anlaşılan sürüngen, işyerinde koruma altına alındı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler Toptan Gıda Çarşısı 2. Cadde K Blok’ta bulunan işyerini sabah açmaya çalışan işyeri sahibi Mert Aras Ayhan (28) ile çalışanlar, dükkanın yan kısmında yeşil bir sürüngen fark etti. İşyeri sahibi ve çalışanlar, gördükleri hayvan türü nedeniyle korku yaşadıklarını belirtti.

İşletmeci Mert Aras Ayhan ile çalışanlar, korku ile yaklaştıkları ve yeşil kertenkele olduğu belirlenen sürüngenin yaralı olduğunu fark etti. Ayhan, “Ben böyle bir sürüngeni ilk defa gördüm. İşyerimiz açmaya çalıştığımız esnada biraz korkmamıza neden oldu. Ancak yakından baktığımızda ise, kuyruk bölümün kopmuş olduğunu ve hareket edemediğini fark ettik. Bizde bu misafirimizi önce bir kutu içerine alıp, su verdik. Şuan ne yapacağımızı bizde bilmiyoruz ama önce korktuğumuz bu sürüngenin kendisi ile iyi anlaştık” dedi. (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler