Takip Et

SON DAKİKA

Asi Kankalar'dan Karşıyaka'ya başsağlı

30 Kasım 2016, Çarşamba 17:25

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Karşıyaka tribünlerinin sevilen ismi Tunç Kaptan'ın tirübünde kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Aydınspor 1923'ün taraftar grubu Asi Kankalar, Karşıyaka camiasına başsağlığı diledi.

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka'nın Eyüpspor karşılaşması için deplasmanda takımını desteklemeye giden ve tribünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 'Tunç Kaptan' lakaplı Tuncay Coşkunışık, Karşıyaka camiasını olduğu gibi ligdeki tüm camiaları derinden üzdü. Aydınspor 1923'ün taraftar grubu Asi Kankalar'ın, sosyal medya facebook sayfasından yayınladığı başsağlığı mesajının ardından, Asi Kankalar Basın Sözcüsü Ertan Öztürk de konu ile ilgili açıklama yaptı. Ezeli rekabeti bir kenara bırakarak ani gelen ölümün kendilerini derinden üzdüğünü dile getiren Basın Sözcüsü Ertan Öztürk, "Aldığımız haber sonrası gerçekten çok üzüldük. Asi Kankalar taraftar grubu olarak başsağlığı diliyoruz. Karşıyaka tribünleri ve tüm Karşıyaka camiasına başsağlığı diliyoruz" dedi.

ÖRNEK TARAFTAR GRUBU

Son 3 yıldan beri fair-play çerçevesi içinde Aydınspor 1923'ü sonuna kadar desteklediklerini söyleyen Öztürk, "TFF tarafından aldığımız Fair-Play ödülünün sonrasında daha çok misafirperver ve dostluk havasında takımımızı destekliyoruz. Örnek bir taraftar grubu olarak, gittiğimiz her deplasmanda güzel dostluklar kuruyoruz. Buraya gelen taraftarlar ile de ayrıca ilgileniyor ve kendilerini en iyi şekilde misafir ediyoruz. Bundan sonra da bu böyle devam edecek" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler