Takip Et

SON DAKİKA

"Başarımız her geçen sene artıyor"

29 Temmuz 2015, Çarşamba 12:00

     


Türkiye Futbol Federasyonunun onayladığı klasmanlarda Aydınlı hakem sayısının artmasını değerlendiren Aydın İl Hakem Kurulu Başkanı Mücahit Tatar, “Başarımız her geçen gün artıyor” dedi.

Aydın İl Hakem Kurulu Başkanı Mücahit Tatar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2015 - 2016 Sezonu'nda görev alacak hakem, yardımcı hakem ve gözlemcilerin klasmanlarını onaylamasının ardından Ulusal Hakem, Ulusal Yardımcı Hakem, Bölgesel Hakem ve Bölgesel Yardımcı Hakem Klasmanları’nda 25 olan Aydınlı hakem sayısının 28’e yükselmesini değerlendirdi. Geçen sezon başında üst klasmanlarda görev yapan hakem sayısının 25 olduğunu söyleyen Tatar, “Bu sezonda klasmana üç yeni arkadaşımız daha eklendi. Bu sayı 28’e yükseldi ancak iki hakem arkadaşımız askerde olduğu için vizeleri saha sonra tescil edilecek. Klasmandaki hakem sayımız her geçen yıl artıyor. Bu bizim için sevindirici bir durum. Aydın hakemliği açısından başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Ama bizim için en büyük başarı bir yıl gibi kısa bir vadede Süper Lig hakem ve yardımcı hakem kadrosuna birer arkadaşımızı dahil etmek olacak” dedi.

Gerek klasman gerek ilde görev yapacak tüm hakem ve gözlemcilere yeni sezon öncesi başarı dileyen Başkan Mücahit Tatar, “Tüm arkadaşlarımıza güvenimiz tam” ifadelerini kullandı. Geçen sezon 7 olan gözlemci sayısının bu yıl 8’e yükseldiğini hatırlatan Tatar, gözlemci sayısının da yıllara göre değiştiğini söyledi. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler