Takip Et

SON DAKİKA

Liderlik için oynayacaklar

27 Kasım 2015, Cuma 20:59

     


Germencikspor’la Koçarlı Belediyespor arasında pazar günü oynanacak maçtan iki takım da galip gelerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup’ta ilk devreyi 19 puanla lider tamamlayan Germencikspor 17 puanla kendisini takip eden Koçarlı Belediyespor@la karşılaşacak. Lider Germencikspor kendi sahasında oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak hem puan farkını hemde liderlik koltuğunu garantilemek istiyor. Germencikspor Yöneticisi Sami Ağraş, “Hedefimiz her zamanki gibi galibiyet olacak. Bu maçtan galip geldiğimiz takdirde büyük bir avantaj yakalamış olacağız. Hedefimiz liderliği kaptırmamak olacak. Bunun için en iyi şekilde taraftarlarımızın da desteğini alarak karşılaşmaya çıkacağız” dedi.

“GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ”

Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefleyen ve liderlik koltuğuna oturmak isteyen Koçarlı Belediyespor'da Antrenör Ali Akalın da, “Zor bir maç olacak. İlk maçta 2-2 berabere kaldık. Burada oynayacağımız maç bizim için çok önemli olduğu kadar onlar içinde önemlidir. Biz galip gelmeyi arzuluyoruz. Galip geldiğimiz takdirde rakibimizin bir puan üstüne çıkarak lider olacağız. İnşallah istediğimiz sonucu almayı başarırız. Hedefimiz takım olarak galibiyet olacak” açıklamalarında bulundu. (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler