Takip Et

SON DAKİKA

Merkez Yeniköy Bozdoğan'a konuk olacak

27 Ekim 2016, Perşembe 13:40

     


Aydın Amatör Süper Lİg'de 5. Hafta karşılaşmasında Merkez Yeniköyspor, zirve mücadelesi veren Bozdoğan Belediyespor ile karşılaşacak. Lig'de 1 maç eksiği bulunanve 3 puan ile 9'uncu sırada yer alan Merkez Yeniköyspor, Bozdoğan Belediyespor karşılaşmasından iyi bir sonuç ile çıkış yakalamak istiyor.

Deplasmanda oynayacakları karşılaşmada Bozdoğan Belediyespor'un güçlü bir ekip olduğunu kaydeden Merkez Yeniköyspor Antrenörü Şakir Konyalı, izleyenlere keyif vererek, güzel sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Antrenör Şakir Konyalı yaptığı açıklamada, Bozdoğan takımının gücünün farkında olduklarını söyleyerek, "Biz de güçlü bir ekibiz. Haftayı en iyi şekilde değerlendirerek eksikliklerimizi giderdik. Bozdoğan ekibine saygımız sonsuz. Ama biz de güçlü bir ekibiz ve kazanmak istiyoruz. Fair-play çerçevesi içinde güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Karşılaşma öncesi kart cezalıları dışında iki sakat oyuncu olduğunu dile getiren Merkez Yeniköyspor Antrenörü Şakir Konyalı, takımda Rıdvan ve Selim'in hafif sakatlığı olduğunu söyledi. Konyalı, son olarak "Rıdvan ve Selim'in sakatlıkları sürüyor. Ama maç saatine kadar iyi olacaklarını düşünüyorum. Maç saati durumları netlik kazanacak" ifadelerine yer verdi. (KAMİL KAZANKAYA)







 
Son Eklenen Haberler