Takip Et

SON DAKİKA

Terim o sorulara yanıt verdi

25 Kasım 2016, Cuma 15:24

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarında Aydınspor 1923 Başkanı Hidayet Türen, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) düzenlediği Futbol Buluşmaları toplantısına katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolun geleceği için hazırlanan projeleri aktardığı ve katılımcıların katkısıyla ortaya yeni projeler çıkarmak amacıyla başlattığı Futbol Buluşmaları'nın kulüpler etabında, Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3.Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile bir araya geldi. TFF’nin Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantı, perşembe günü yapıldı.

Aydınspor 1923’ü temsilen toplantıya katılan olan Kulüp Başkanı Hidayet Türen, “2. ve 3. Lig kulüplerinde başkanlık yapan arkadaşlarımızla bu toplantıya katıldık. Önemli bir toplantı oldu. Tüm başkanlarla kurduğumuz ve ortak hareket etme kararı aldığımız derneğimiz var. Dernek üyelerimizle yaptığımız görüşmelerde yayın gelirleri konusunda yaşanan sıkıntıyı TFF’ye iletmek konusunda birleştik. Süper Lig’de verilen yayın geliri alt liglere indikçe çok fazla düşüyor. Özellikle 2.ve 3. Liglerde bu gelir neredeyse hiç kalmıyor. Biz bu konuda talebimizi aktardık ve gerekli soruları sorduk" dedi.

TERİM: KULÜPLER GELİR KAYNAĞI BULMALI

Fatih Terim yayın gelirleri hakkında sorulan soruya, "Maddi sıkıntıları aşmanın tek yolu sadece TFF'den yardım beklemek olmamalı. Kulüplerimiz imkanlarını zorlayarak yeni gelir kaynakları yaratmalı. Sadece TFF yardımları ile kulüp yönetme devri geride kalmıştır. Bazı kulüplerimizin hali ortada. Bazıları ise modern şekilde yönetiliyor. 'İkisini aynı kefeye mi koyalım?' dedim. Ben iyi ile kötüyü aynı kefeye koymama taraftarıyım. Spor Toto 2 ve 3. Lig'in yeniden organize edilmesi için kimse itiraz olabilir mi? Özellikle 3.Lig'in yeniden dizayn edilmesinde büyük yarar görüyorum. Kulüplerimize, kurumsallaşma ve modern yönetim anlayışının gelişmesi adına yerinde hizmeti vermeyi planlıyoruz. Sportif Yönetim, Satış ve Pazarlama, Taraftar İlişkileri, Kulüp Organizasyonu ve Yönetimi ile Finansal Yönetim konularında 2 ve 3.Lig kulüplerine kendi yerlerinde eğitim vereceğiz. Böylece sizlere ek masraf da olmayacak" şeklinde cevapladı. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler