Takip Et

SON DAKİKA

Erdinç Vence: Bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok

25 Ekim 2016, Salı 14:28

     


Tenis Eskrim Dağcılık’ı (TED) deplasmanda 76-81’le geçerek Basketbol 2’nci Ligi’ne galibiyetle başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Efespor’un başkanı Erdinç Vence, “Aydın için tarihi bir maçtı. Evimizde de zorlu bir maç oynayacağız. Salon hınca hınç dolarsa bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’ın, Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’ne katılan ilk takımı olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Efespor, ilk maçında TED’i 76-81 yenerek tarihi bir başarıya imza attı. Zorlu deplasmandan zaferle ayrılan takımın başkanı Erdinç Vence, “Aydın tarihi için büyük bir maçtı. Çünkü Aydın'ın ilk kez 2’nci Lig'de basketbol takımı var ve biz orada tarih yazarak Aydın’a güzel bir galibiyet getirdik” dedi.

"GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK"

Zorlu bir rakibe karşı oynadıklarını hatırlatan Vence, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sonuçta, bu deplasman da bütün deplasmanlar da çok zor. Her takımın kendine göre dinamikleri var. Özellikle İstanbul gibi bir şehirde olmaları, büyük bir avantaj. İlk maç olması, üzerimizde baskı oluşturdu. Ama güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Burada, aslan payını Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na vermek gerekiyor. O bize bu desteği sağlamasaydı biz bunları başaramazdık. Onun bize olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Çalışmaya devam edeceğiz.”

"SALON HINCA HINÇ DOLARSA..."

Aydın Büyükşehir Belediyesi Efespor, kendi evindeki ilk maçını ise Karesi Belediyespor ile cumartesi günü saat 17.00’de oynayacak. Atatürk Spor Salonu’ndaki maç için hazırlıklarını sürdüren takımın başkanı Erdinç Vence, “Rakibimiz, bize göre çok daha büyük bir bütçeye sahip. Bizim toplam bütçemizle, onlar 3-4 oyuncu aldılar. Sonuçta basketbol bir topla saha içerisinde 5’e 5 oynanıyor. Bu maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Aydın halkına çağrı yapan Vence, taraftar desteğinin önemini vurguladı. Vence, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada bir şey var. Aydın halkının bize destek olması, salonu hınca hınç doldurması lazım. Salon hınca hınç dolarsa bu ligde yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok diye düşünüyorum. Aydınlılardan destek istiyoruz.” (NACİ ERİŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler