Takip Et

SON DAKİKA

Utku Duru'nun görevine son verildi

23 Kasım 2016, Çarşamba 19:49

     


Coca-Cola Gençlik Gelişim Ligi U17 Kategorisi 2. Bölge Grubu'nda mücadele eden Nazilli Belediyespor'un antrenörü Utku Duru ile yollar ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon Nazilli Belediyespor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Nazilli Belediyespor U19 Takımı'nı şampiyon yapan antrenör Utku Duru'nun, Yönetim Kurulu tarafından görevine son verildi. Görevinden ayrılmasıyla ilgili konuşan Utku Duru, "Ben 7 yaşından beri Nazilli Belediyespor'un içindeyim. Bu yıl U17 takımında görev aldım. Geçen sezon U19'larda görev aldım ve şampiyon olduk. Yönetimin verdiği karar doğrultusunda görevimize son verildi" dedi.

U16'NIN DA BAŞINDA ÇIKIYORDU

U16 Kategorisi 2. Bölge Grubu'nda mücadele eden Nazilli Belediyespor'un antrenörü Orhan İbiş'in, U16 antrenörü lisansı olmaması sebebiyle takımın başında çıkan Utku Duru'dan sonra U16'nın başında kimin çıkacağı bu hafta belli olacak. U17 Takımı'nın başına geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'den düşen Kale Belediyespor'dan ayrılan Mustafa Cumhur Sezer'in getirildiği öğrenildi. Sezer'in, geçtiğimiz hafta sonu Nazilli Belediyespor U19 Takımı ile Bergama Belediyespor arasında oynanan maçı da izlediği öğrenildi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler