Takip Et

SON DAKİKA

Ofspor'da teknik direktör değişti

23 Kasım 2016, Çarşamba 17:42

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un bu hafta evinde konuk edeceği Ofspor'da teknik direktör değişikliğine gidildi.

Ofspor Başkanı Olcay Saral, yaşadıkları şanssız dönemden sonra Erdoğan Yılmaz'ın istifasını kabul ettiklerini hatırlattı ve şöyle konuştu:

“Ofspor'u yalnız bırakmayan, dışarıda da olsa sürekli takip eden ve ilgilenen Tolgay Kerimoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardık. Amacımız Ofspor’u ligde bırakmak. Tolgay hocamıza bu konuda güvenimiz tam. Takımımızda daha önce 3 kez görev yapan Tolgay hocanın başarılı kariyeri ortadadır."

"OFSPOR BENİM TAKIMIM"

Ofspor'da daha önce 3 kez özveri ile çalıştıklarını ve bu dönemlerde başarılı sonuçlar aldıklarını söyleyen Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu,” Of'u kendi memleketim, Ofspor’u da kendi takımım olarak görürüm. Ofspor’un başarısı ile sevinir, başarısızlığı ile üzülürüm. Yeniden Ofspor’a hizmet imkanı bulduğum için mutluyum. Çok çalışıp Ofspor‘u layık olduğu yere getireceğiz. Ofspor’un işi zor ama imkansız değil. Bu takım sezon sonunda ligde kalan takımlardan birisi olacak” diye konuştu. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler