Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'de teknik ekip, Basın'ı mağlup etti

23 Kasım 2016, Çarşamba 23:14

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ofspor maçı öncesinde Nazilli Belediyespor hocaları ile Nazilli’de görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarında çalışmakta olan Basın mensuplarından oluşan Basınspor, Nazilli Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde dostluk maçı yaptılar.

Nazilli Belediyespor hocaları Nazilli Basınspor'u 19-13 mağlup ederek Nazilli Belediyespor - Ofspor maçı öncesinde moral depoladı. Bir dostluk havası içerisinde geçen maç sonunda karşılaşmayı izleyen ve her iki takım oyuncularını tebrik eden Nazilli Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, "Bu tür organizasyonları Nazilli’mizde sıklıkla yapmalıyız. Ben Nazilli’mizde ulusal gazete ve ajanslarda görev yapan gazeteci arkadaşlarımız ile Nazilli Belediyesporumuzun çalıştırıcılarını böyle sosyal amaçlı bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için kutluyorum ve tebrik ediyorum” dedi.

Nazilli Basınspor'da kaleye Mustafa Çelik geçerken, oyunda Eşref Özbağcı, Eray Gökçe, Mehmet Ali Cintosun, Engin Kocaman ve Mehmet Mersin yer aldı. Teknik ekip de ise Muzaffer Taşkın, Hakan Alıcık, Murat Akarsu, Ercan Özada ve Ergun Işık yer aldı.

Öte yandan Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde basın mensuplarına yemek verildi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler