Takip Et

SON DAKİKA

Minikler oynadığı maçlarla tecrübe kazanıyor

20 Haziran 2017, Salı 12:53

     


Aydın Futbol U11 ve U12 kategorisinde dördüncü gün maçları miniklerin büyük çekişmesine sahne olurken, U11 kategorisinde 2, U12 kategorisinde 3 maç oynandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

U12 kategorisinde büyük çekişmeye sahne olan maçta İbrahim Gülümser Genç Efespor, Arda (3) ve Berke’nin golleriyle Tepecik Esnafspor’u 4-3 mağlup etmeyi başardı. Tepecik Esnafspor’un golleri Muhammet (2) ve Furkan’dan geldi. Bol gollü geçen maçta Germencikspor , Aydın 1907'yi 5-2 yendi. Germencikspor’a galibiyeti getiren golleri Metin (3) ve Emirhan (2) attı. Aydın 1907'nin golleri Eren ve Berke’nin ayağından geldi. Didim Belediyespor ile Nazilli Belediyespor, Yakup ve Arda’nın karşılıklı golleri ile sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

 

ADAGÜCÜ SONRADAN AÇILDI

U11 kategorisinde Adagücüspor, Zeybek Gençlikspor karşısında son dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı. Adagücüspor’un gollerini Atilla ve Berkay atarken Zeybek Gençlikspor'un golü Mustafa’dan geldi. Genç Efespor, Yıldızspor’u Yakup’un attığı tek golle 1-0 mağlup etti. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler