Takip Et

SON DAKİKA

Ertan Kaya; "Puanla dönmek hakkımızdı"

19 Ekim 2016, Çarşamba 15:16

     


Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Tepecik Tuğlaspor, geçen hafta deplasmanda şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Kuşadasıspor karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk yarıda pozisyon vermeyip kendi buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyleyen Tepecik Tuğlaspor Kulüp Başkanı Ertan Kaya, "Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Kuşadasıspor ile oynadık. İlk yarıda pozisyon vermeyip aynı zamanda kendi bulduğumuz 2 gol pozisyonunu değerlendiremedik. İkinci yarıda savunmamızdaki anlaşmazlıktan dolayı yediğimiz gol ve hemen arkasından 5 dakika sonra yediğimiz ikinci gol gardımızı düşürdü. Tabii maçın büyük sahada oynanması da takımımızı etkiledi. Oyuncularda yorgunluk belirtisi görüldü. Hocamızın üst üste değişiklikleri takımı toparlamasına rağmen yine bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. En azından puanla dönmemiz hakkımızdı. Yapacak bir şey yok. Takımımız iyi mücadele etti. Memnun kaldım. Tüm futbolcularımızı kutluyorum. Artık kazanmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Bu hafta inşallah Acarlar karşısında bu şansızlığımızı kıracağımızı umuyorum" ifadelerini kullandı.

ADA EKİBİNE TEŞEKKÜR

Kuşadası deplasmanın oynanan mücadele öncesi kendilerini ağırlayan Kuşadasıspor camiasına teşekkür eden Tepecik Tuğlaspor Kulüp Başkanı Ertan Kaya; "Futbol sevinçtir, kardeşliktir. Kuşadasıspor camiasına gösterdikleri misafirperverlik ve sportmenliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler