Takip Et

SON DAKİKA

"Güveni boşa çıkartmayacağız"

19 Haziran 2017, Pazartesi 13:47

     


Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, tvDEN'i ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ASKF Yönetim Kurulu, tvDEN ziyaretinde 'Gün Ortası' haber bültenine de konuk oldu. ASKF Başkanı Hasip Arıkan, "Dört yıldır ASKF Genel Sekreteri olarak çalışıyordum, beşinci yılımda ASKF Başkanlığı'na aday oldum. Göreve talip olduk ve tek liste ile seçime gidildi ve kazandık" dedi.

 

tvDEN gün ortası haberlerinde Güler İsmailoğlu Zelvi'nin konuğu olan ASKF Yönetim Kurulu üyeleri adına konuşan Başkan Hasip Arıkan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aydın'ın amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını biliyoruz. Tesisleşme konusunda eksikler var adımlar atacağız. Ekonomik anlamda kulüplerimizin gideri var. Bu giderler sadece gönüllü yöneticiler ve kulüp başkanları tarafından karşılanıyor. Biz bunların en aza indirilmesi için çalışmalar başlattık. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden, kulüplere maddi anlamda kaynak bulmaya çalışacağız. Bizim amatör spor için olmazsa olmazımız iki tane kurumumuz var: Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve yerel yönetimlerdir. Biz bu kurumlardan da destekler almaya çalışacağız. Ben Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun hem spora bakış açısı hemde girişimciliğiyle bu sorunu çözeceğine inanıyorum. Arkadaşlarımızın bize olan güveni sınırsızdır. Biz onların güvenini boşa çıkarmayacağız ve onların güveni bizleri şımartmayacak."

 

"BÜYÜK BİR EKSİLİK GİDERİLDİ"

"tvDEN'in kurulması Aydın'ın büyük bir eksikliğini giderdi" diyen Hasip Arıkan, "tvDEN ekranlarında amatör spor kulüplerinin sorunlarının da daha fazla duyurulacağına inanıyorum" dedi.

 

ASKF başkanlarının 2 dönem kalmasıyla ilgili konuşan Hasip Arıkan, "Önceki dönem başkanlarımızdan Baki Aslantaş'tan sonra gelenek haline gelen 2 dönem kuralı benden sonra da devam edecek. Alttan gelenlerin de önünü açacağız" dedi.

 

tvDEN ziyaretine ASKF Başkanı Hasip Arıkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Okan Yalçın, Kaya Özcan, Kasım Payza, Ercan Gündoğdu ve Ayhan Afşar katıldı. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler