Takip Et

SON DAKİKA

Merkez Yeniköy'ün hedefinde sapma yok

18 Ekim 2016, Salı 17:11

     


Aydın Amatör Süper Lig'de mücadele eden Merkez Yeniköyspor'da geçen hafta deplasmanda alınan Acarlar Belediyespor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Son dakikada yediği golle Acarlar Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Merkez Yeniköyspor'da Antrenör Şakir Konyalı, iyi oynadıkları maçtan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. Konyalı; "Son dakika yediğimiz golle mağlup olduk. Aslanlar gibi mücadele ediyoruz. Direklerden dönen toplar var. Ancak skora gidemiyoruz. İyi oynanıp da kazanmamız gereken maçı son dakikada yediğimiz golle kaybettiğimiz için üzgünüz. Artık işimize bakıp budan sonraki maçlara konsantre olacağız" dedi. Önümüzdeki haftayı BAY geçirecek olan Yeniköy ekibi, çalışmalarını sürdürerek sezon öncesi eksiklerini tamamlamaya çalışıyor.

Hakem hatalarına da değinen Merkez Yeniköyspor Antrenörü Şakir Konyalı, "Hakem hatalarından bıktık. Artık konuşmak dahi istemiyorum. Ancak maçın kaderini etkileyen kararlar bizi çok üzüyor. Hakemlerin tutumları bizi çok etkiliyor. Tabii ki mağlubiyetleri hakemlere mal etmiyoruz ancak biz burada bir emek harcıyoruz. Mücadele ediyoruz. Kritik hatalar yüzünden puan kaybı yaşamak çok üzücü bir durum. Bizim hedefimizde sapma yok. İnşallah daha iyi çalışarak, eksiklerimizi gidererek, ligde daha iyi bir mücadele sergileyeceğiz" ifadelerini kullandı. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler