Takip Et

SON DAKİKA

Karacasuspor'dan hafta içi maç tepkisi

18 Ekim 2016, Salı 16:43

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta ligde 2 galibiyet alarak puanını 6 yapan Karacasuspor, 6 günde 3 maç oynanacak olmasına tepki gösterdi.

Bu hafta Pazar günü sahasında Çobanisaspor'u ağırlayacak olan Karacasuspor, önümüzdeki hafta Çarşamba günü Pamukspor deplasmanına gidecek ve önümüzdeki hafta Cumartesi günü lider Tekgül Yapı Buharkentspor'u konuk edecek. Birbirinden zorlu 3 maça çıkacak olan Karacasuspor'da takım kaptanı ve takımı çalıştıran antrenör İbrahim Çalışkan, "Maçların neden hafta içi oynandığını anlamadık. Kaç senedir Karacasuspor'da forma giyiyoruz. İlk defa hafta içi maç oynayacağız. Fikstürümüz de dezavantaj oluşturdu. Bir birinden zorlu 3 maçı 6 günde oynayacağız. Karacasuspor olarak iyi giden bir takımız ancak fikstür bizi olumsuz etkileyebilir" diye konuştu.

"LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ"

Bu sezon mücadele eden bir Karacasuspor olduğunu söyleyen Çalışkan, "Ligde 3'te 3 yapabilirdik. Nazilli Sanayispor'a evimizde şanssız bir şekilde mağlup olduk. Ancak bu hafta evimizde Çobanisaspor'u mağlup edip taraftara galibiyet armağan edeceğiz" diye konuştu. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler