Takip Et

SON DAKİKA

Şampiyonlar ödülleri aldı

17 Nisan 2018, Salı 10:12

     


Söke Gençlikspor Kulübü tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Altın Zar Tavla Şampiyonası'nda dereceye giren tavla ustaları altın, gümüş ve bronz zarları ile kupalarını aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törende şampiyonada yaptığı altı karşılaşmanın tamamını kazanarak birinci olan iş adamı ve Belediye Meclisi Üyesi Kasım Üzüm’e kupasını, Kulüp Başkanı Mehmet Üzüm, ikinci olan emekli memur Metin Alpay’a kupasını, yönetim kurulu üyesi Hüsmen Toptay, üçüncü olan Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu’na da kupasını, tertip komitesi başkanı Erdal Erdilliballı verdi.

 

Kupa töreninde tertip komitesi başkanı Erdal Erdilliballı, tavla turnuvası ile ilçede sosyal yaşama küçük de olsa katkı yaptıklarına inandıklarını söyledi. Yarı finalde şampiyon Kasım Üzüm’e 5-3 yenilerek üçüncülük kupasını alan Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu, ”Gelecek yıl ki turnuvada bu yılın şampiyonu Kasım Üzüm’ü yenerek birinci olmayı şimdiden kendime hedef koydum” dedi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler