Takip Et

SON DAKİKA

Salavatlı liderliğini korudu

17 Mart 2019, Pazar 18:32

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Salavatlı Belediyespor şampiyonluk yolunda evinde ağırladığı Kuyucakspor'u mağlup etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Atça Stadı'nda oynanan maçta Salavatlı Belediyespor 43'te Yakup'un attığı golle ilk devreye 1-0 üstün girdi. İkinci devrenin hemen başında Kuyucaksporlu Uğur Kötelioğlu ceza sahası içinde düşürüldü. Kazanılan penaltıyı Berkin gole çeviremedi. Bu dakikadan itibaren Kuyucakspor baskılı ataklar sergilese de 75'te Fuatcan farkı ikiye çıkardı ve takımını rahatlattı. Son 10 dakika gergin geçerken, Salavatlı Belediyespor'dan Hasan Kocadaş 83'te kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Salavatlı Belediyespor maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Maçtan sonra Salavatlı taraftarları, futbolcularla birlikte karşılıklı 'Mor-beyaz şampiyon Salavatlı' tezahüratı yaptı. Salavatlı Belediyespor 12 puana yükselirken, Kuyucakspor 7 puanda kaldı.

Salavatlı Belediyespor antrenörü Savaş Güleser, "Zorlu bir maç oldu. Bizim için kazanılması gereken bir maçtı ve kazandık. Hedefe bir adım daha yaklaştık. Tüm takımı ve taraftarları kutluyorum. Taraftarlarımız bize güç verdi. Hedefimiz şampiyonluk" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler