Takip Et

SON DAKİKA

"Gençleri dağlara spor için çıkartacağız"

16 Eylül 2018, Pazar 11:06

     


Türkiye Kayak Federasyonu 4'üncü Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Erol Yarar ile başkanlık için yarışan Aydınlı iş adamı Ali Oto, delegeden 195 oy alarak yeni başkan oldu.

300 delegenin oy kullandığı genel kurulda 281 delege hazirun cetvelini imzalayarak genel kurula katıldı. Sandık sonucuna göre 14 oyun geçersiz sayıldı. Erol Yarar 73 oy alırken , Ali Oto 195 oy alarak Türkiye Kayak Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.

Oto seçimin ardından yaptığı açıklamada, Aydınlı iş adamı olarak Kayak Federasyonun başında olmaktan gurur duyduğunu belirterek, " Aydınlı bir iş adamıyım ama gerçekte kayak sporcusuyum. Yıllarca yöneticilik yaptım. Şimdi de başkanlığa layık gördüler. Aydın'da sporcu yetiştireceğiz. Alt yapıya önem veriyoruz. Kayak sporu yapmak isteyen öğrencilerin yeteneklerini farkedip kayak merkezlerine götürmek istiyoruz. Okulları taratıp en yakın kayak merkezlerini değerlendirmek istiyoruz" dedi.

"GENÇLERİMİZİ DAĞA SPOR İÇİN ÇIKARACAĞIZ"

Terör örgütlerinin ve zehir tacirlerinin gençleri kandırmalarına izin vermek istemediklerini belirten Ali Oto, "Özellikle doğu illerinde bu spora çok önem veriyoruz. Terör örgütünün gençlerimizi çocuklarımızı dağlara götürmesine izin vermek istemiyoruz. Aynı şekilde uyuşturucu sektörüde aldı başını gidiyor. Bizim sporumuzun sosyal sorumlulukları da var. Gençlerimizi dağlara spor için çıkaracağız" diye konuştu. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler