Takip Et

SON DAKİKA

"Futbol güzel ancak olaylar üzücü"

15 Kasım 2016, Salı 18:13

     


Aydınspor Antrenörü Mert Bayar, Aydın Futbol U17 Kategorisi 1. Grup'ta mücadele eden Yıldızgücü ile Aydınspor'un 2-2 berabere kaldığı karşılaşma sonunda çıkan olaylar konusunda açıklamalarda bulundu.

Maçın sona ermesiyle birlikte Yıldızgücüsporlu futbolcular ile Aydınsporlu futbolcular arasında yaşanan tartışmayı bir sonraki Tekgül Yapı Buharkentspor ve Nazilli Sanayispor maçına çıkacak futbolcularının önlediğini kaydeden Aydınspor Antrenörü Mert Bayar, "Seyir zevki yüksek, güzel bir maç oldu. Sergilenen futbol güzel, ancak olaylar çok üzücü oldu. Temponun yüksek olduğu karşılaşmanın sonrasında çıkan olaylar bizi çok üzdü. Bir sonraki müsabakanın futbolcularının araya girmesi, olayları yatıştırması örnek bir davranış. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

"TEDBİR ALACAĞIZ"

Aydınspor Antrenörü Mert Bayar, Yıldızgücü yöneticilerinden birinin, kendi oyuncusuna tokat attığı iddiasını da yanıtlayarak, "Maçın sonunda birkaç oyuncum ve dışarıdan bir veli, Yıldızgücü Yöneticisi Önder Şimşek'in bir oyuncuma tokat attığını söyledi. Ben şahsen tanımadığım fakat dışarıdan duyduğum Sayın Önder Şimşek'in böyle bir davranış sergilemediğini düşünüyorum. Güzel bir maçın ardından çıkan olaylardan ve spor ahlakına aykırı davranışlar sergilendiğinden dolayı, spor camiasından özür diliyoruz. Biz Aydınspor'u temsil ediyoruz. Bu şehrin gerçek takımıyız. Bir daha böyle olayların yaşanmaması için gerekli tedbirleri alacağız" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)
YAŞANAN OLAYLARIN HABERİ İÇİN TIKLAYIN

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler