Takip Et

SON DAKİKA

Efe'de Etimesgut hazırlıkları başladı

15 Kasım 2016, Salı 18:37

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'te Eyüp maçı sonrasında verilen 1 günlük tatil sona erdi. Efe, hafta sonu evinde ağırlayacağı Etimesgut Belediyespor hazırlıklarına başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yörük Ali Efe Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana kadro dışı Metincan Cici, Gürcan Gözüm ve Serkan Özdemir izinli olarak katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Vedat Budak da takımdan ayrı çalıştı. Uzun süren düz koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışmaların ardından yarım sahada çift kale maç yapıldı. Futbolcuların üzerindeki moral bozukluğu görülürken, takımda alınan son haftalardaki sonuçlar futbolcuları da etkilediği görüldü.

HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Siyah-beyazlı ekipte, bu sezon forma şansı bulamayan ve kadroya giremeyen futbolcular, Yarın Yıldızspor ile oynanacak hazırlık maçında sahada olacak. Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Yıldızspor ile gerçekleşecek olan karşılaşma, saat 14:00’da Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak. Oynanacak olan hazırlık maçında oyuncularının form durumunu görmek isteyen Teknik Direktör Göksel Özdemir’in de futbolcuları yakından takip edeceği öğrenildi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler