Takip Et

SON DAKİKA

HAYDİ EFELER

15 Ocak 2017, Pazar 09:00

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923 bugün Ankaragücü'nü ağırlarken, Nazilli Belediyespor bir diğer Ankara ekibi Hacettepe'nin konuğu olacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bugün saat 13.30'da Adnan Menderes Stadı'nda Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Aydınspor 1923, rakibini ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Ankaragücü'nü bu maçta mağlup etmek istiyor. Geçen sezon iki maçta da Ankaragücü'nü mağlup eden Aydınspor 1923, bu sezon da evinde Ankaragücü karşısında puan arayacak. Lider Ankaragücü'nün Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Aydın'a lider geldik, lider gideceğiz" dedi.

"KAZANMALIYIZ"

Aydınspor 1923'ün çiçeği burnunda teknik direktörü Necat Gürpınar, "Bu maçı kazanmalıyız. Lider Ankaragücü'nün karşısında iyi bir oyunla puan veya puanlar almalıyız" dedi.

Bu önemli maçı İzmir bölgesinden Yiğit Arslan yönetecek. Arslan'ın yardımcılıklarını Cemalettin Gündoğdular ve Bersan Dursun yapacak.

NAZİLLİ BAŞKENTTE

İlk maçta evinde golsüz berabere kaldığı Hacettepe ile deplasmanda bugün saat 13.30'da Cebeci İnönü Stadı'nda karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor, 3 puana odaklandı. Nazilli Belediyespor'un yeni transferleri olan Semih Ergül, Ersoy Dinçer ve Tuna Üzümcü’nün Hacettepe deplasmanına götürülmediği öğrenildi. Hacettepe ile oynadığı 3 maçta 3 beraberlik alan Nazilli Belediyespor, Hacettepe karşısında bugün bu şanssızlığı kırmak istiyor.

"İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK LAZIM"

İkinci devrede yeni yönetimle ilk maça çıkacak olan Nazilli Belediyespor'da Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, "50.yılda şampiyonluk parolası ile çıkılan bir Nazilli Belediyespor için bu sene en kötü Play-Off oynamalıyız. İkinci devreye iyi bir başlangıç için de bu maçtan galip ayrılmamız gerekiyor, elimizden geleni yapacağız" dedi.

Başkent'te oynanacak olan maçta düdüğü Trabzon bölgesinden Ramazan Keleş çalacak. Yardımcılıklarını ise Murat Şener ve Burak Cansız yapacak.

MAÇLAR İZLENECEK

Milli Takımlarda görev yapan antrenörler ile TFF bölge antrenörleri, Spor Toto 2.Lig'de bu hafta iki grupta oynanacak maçların tamamını stadyumlarda takip edecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 24 Kasım'da Spor Toto 2.Lig ve 3.Lig kulüp başkanları ile gerçekleştirdiği Futbol Buluşması'nda bu liglerin Milli Takımlar bünyesince yakından izlendiğini, bundan sonra daha da ilgilenileceğini vurgulamıştı. Aydınspor 1923 maçını Fatih Parmaksız seyrederken, Başkent'te oynanacak Nazilli Belediyespor maçını ise Fikret Çeliktaş izleyecek. (SPOR SERVİSİ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler