Takip Et

SON DAKİKA

"Son dakikalarda istediğimizi yapamadık"

14 Kasım 2017, Salı 18:00

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Bozdoğan Belediyespor, 4 maçtır yenilmezlik serisini 8. haftada sonlandırdı. Ortaca deplasmanında mağlubiyetten kurtulamayan Bozdoğan Belediyespor, hız kesmeden çalışmalara başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ortaca deplasmanında son dakikalarda istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyleyen Bozdoğan Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Akbuğday, "Ortaca'da ilk yarı çok güzel oynadık. İkinci yarıda rakip boşluğumuzu iyi değerlendirdi ve golü buldu. Son 20 dakikada eşitliği yakaladık ama maçın bitimine 15 dakika kala oyundan tekrar düştük ve kalemizde tekrar gol gördük. Beraberlik için yüklendiğimiz son dakikalarda da rakip bir gol daha buldu. Kazanabileceğimiz bir maçta mağlup olduk. Seriyi devam ettirmek istiyorduk ama olmadı" dedi.

 

AYDIN DERBİSİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bozdoğan Stadı'nda çalışmalarına aralıksız başlayan Bozdoğan Belediyespor, Ortaca mağlubiyetini Aydın derbisini kazanarak telafi etmek istiyor. İlk Aydın derbisinde Sökespor ile 3-3 berabere kalan Bozdoğan Belediyespor, bu kez Kuşadasıspor'u ağırlayacak. Aydın derbisinde kaybetmek istemediklerini söyleyen Akbuğday, "Tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyorum. Ortaca'ya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. O taraftarlarla birlikte Bozdoğan halkı bu hafta tribünleri tıklım tıklım doldurmalı" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler