Takip Et

SON DAKİKA

Didim Belediyespor'da üst üste mağlubiyetler istifa getirdi

14 Kasım 2016, Pazartesi 14:01

     


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup takımlarından Didim Belediyespor Teknik Sorumlusu Emin Toplu, Karpuzlu Belediyespor yenilgisinin ardından yönetim kuruluna istifasını vererek, takımdan ayrıldı.

 

Sezon başında Didim Belediyespor ile sözleşme imzalayan Emin Toplu, son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve en son oynanan Karpuzlu Belediyespor maçında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından yönetime istifasını sundu. Toplu, karşılaşma sonrası yardımcıları Mehmet Özdemir, Mustafa Yağcı ve futbolcular ile de vedalaştı. Geçen hafta oynanan Sökespor karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen defans oyuncusu Bekir Tüzün ile orta saha oyuncusu Ali Erdem, Karpuzlu Belediyespor karşılaşmasında Teknik Sorumlu Emin Toplu tarafından yedek bırakılırken Didim Belediyespor kendi evinde üçüncü mağlubiyetini yaşadı.

Didim Belediyespor Genel Kaptanı Evren Ermurat, Emin Toplu'nun Karpuzlu Belediyespor yenilgisinin ardından yönetim kuruluna istifasını sunarak takımdan ayrıldığını belirterek, takıma getirilecek yeni hocayla ilgili önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacaklarını söyledi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler