Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'ın ve okulunun gururu oldu

14 Şubat 2018, Çarşamba 17:45

     


Aydınlı Zeynep Yavuz, Türkiye Boks Federasyonunun düzenlediği boks şampiyonası Yıldız Bayanlar Kategorisinde üçüncü olarak Aydın'ı gururlandırdı. Efeler Murat-Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan Zeynep Yavuz, okul yönetimi tarafından ödüllendirdi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 21-27 Ocak 2018 tarihinde Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Yıldızlar, Gençler ve Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası Yıldız Bayanlar Kategorisinde 3’üncü olarak bronz madalya alan Zeynep Yavuz okulu Murat-Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idarecileri tarafından da ödüllendirildi.

 

“ZEYNEP’İN DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUZ”

Nazilli Belediyespor adına hocası Yavuz Kılıç, ile birlikte yoğun bir şekilde şampiyonaya hazırlanan Zeynep Yavuz’un bir daha ki şampiyonadaki hedefi birincilik. Ödül töreninde açıklama yapan okul müdürü Gülfidan Kendirlioğlu, “Öğrencilerimizin başarısıyla çok mutlu olduk. Zeynep’in daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Gururluyuz öğrencimizi tebrik ediyorum” dedi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler