Takip Et

SON DAKİKA

"Üst sıralara yükseleceğiz"

13 Kasım 2017, Pazartesi 17:00

     


Nazilli Belediyespor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Bahadır, ilk çıktığı maçta 3 puanla tanıştı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Ege Derbisi'nde Karşıyaka'yı mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanışan Nazilli Belediyespor'da, yeni Teknik Direktör Mustafa Bahadır, "Daha yeni başladık" dedi.

 

Karşıyaka maçında çok heyecanlı olduğu dikkat çeken Mustafa Bahadır, futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Karşılaşmayı kazanarak Nazilli'de muhteşem bir atmosfer yaratan Nazilli Belediyespor, 3 puanın sevincini yaşıyor. Teknik Direktör Mustafa Bahadır, "Böyle bir maçta, böyle bir atmosferde kazanmak çok güzel. Golü çok geç bulduk ama golü attıktan sonra statta muhteşem bir atmosfer oluştu. Tüm taraftarlara da teşekkür etmek gerekiyor. Maçtan önce yapılan birlik-beraberlik vurguları, bu maçta görüldü. Taraftarlarımıza 3 puanı hediye ettiğimiz için mutluyum" dedi.

 

Nazilli Belediyespor'un çıkışının süreceğini vurgulayan Bahadır, "Nazilli bunu hak etmiyor. Nazilli üst sıralara kadar yükselecek. İlk devreye kadar alabileceğimiz tüm puanları alacağız. Mücadele edeceğiz. Takımla birlikte hafta içi çok az çalışmamıza rağmen, istediklerimizi sahaya yansıttık. Bu maçı almak bize ayrı moral verdi. Çok çalışacağız, doğru futbolu sahaya yansıtacağız" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler