Takip Et

SON DAKİKA

Amatör Spor Haftası sona erdi

13 Ekim 2016, Perşembe 17:01

     


Yaşanan terör olaylarından dolayı bir çok etkinliklerin iptal olduğu Amatör Spor Haftası kapsamında gerçekleştirilen Atletizm ve Voleybol müsabakalarında derece yapan sporcular ve takımlara ödülleri verildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Amatör Spor Haftası nedeniyle Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törende yılın en başarılı kulüp başkanları ve yöneticilerine plaket verildi. Gerçekleştirilen atletizm müsabakalarında başarılı olan sporculara madalya, voleybol turnuvasında dereceye giren takımlara da kupaları takdim edildi.

Atatürk Spor Salonu'ndaki törende çok sayıda katılımcı yer alırken protokol tribününde Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvanç, ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Şube Müdürleri, Spor İl Temsilcileri ve Amatör Kulüp Başkanları da yer aldı. 4 takımın katıldığı Voleybol Turnuvası'nda şampiyon olan Özel Kavaklı Koleji birincilik kupası, ikinci olan Aydın Lisesi ikincilik ve üçüncü olan İncirliova Spor Lisesi üçüncülük kupasını alarak büyük sevinç yaşadı. Atletizm müsabakalarında dereceye giren sporcular ise madalyalarını il spor temsilcilerinden alarak büyük mutluluk yaşadılar.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından belirlenen yılın en başarılı kulüp başkanı ödülü Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan'a verildi. Yılın en başarılı yöneticileri ödülü ise Köprülüspor yöneticisi Hayrettin Dincil, Kardeşköyspor Kulüp yöneticisi Hüseyin Alvan, Dalama Belediyespor Kulüp yöneticisi Mustafa Düzen ve SHÇEK Spor Kulüp yöneticisi Ercan Gündoğdu'ya verildi.

Ödüllerin verilmesiyle sona eren törende başarılı sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, tüm antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek salondan ayrıldı. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler