Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli oynadı Çiğli kazandı

13 Haziran 2017, Salı 22:05

     


U13 Türkiye Şampiyonası 1. Tur'da Denizli Grup Merkezi'nde mücadele eden Nazilli Belediyespor, hakem hatalarının damga vurduğu maçta 1-0 mağlup olarak, şampiyonaya veda etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Denizli Şirinköy Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 100'e yakın taraftar takip etti. Nazilli'den gelen 1 otobüs taraftar ve özel araçlarıyla gelen futbolcuların velileri takımlarını yalnız bırakmadı. Çiğli Belediyespor U13 Takımı dakika 15'te attığı golle öne geçti: 0-1. Çiğli Belediyespor devreye moralli girdi. İkinci yarı daha istekli bir Nazilli Belediyespor U13 Takımı varken, Nazilli sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın son dakikasında Nazilli'nin ataklarıyla tek kaleye dönen karşılaşmada, Nazilli rakip kaleyi bir türlü sarsamadı. Nazilli'nin atamaması futbolcuları ve teknik ekibi strese sokarken, Nazilli Belediyespor U13 Takımı Antrenörü Murat Angın, karşılaşmanın son dakikalarında ofsayt olmayan bir pozisyona ofsayt verildiğini iddia ederek maçın hakemine sitemde bulundu. Angın, hakemin kararıyla tribüne gönderildi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Çiğli Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Nazilli Belediyespor şampiyonaya veda etti.

TARAFTARLAR SİTEM ETTİ

Nazilli'den gelen taraftarlar, karşılaşmanın yan hakemine sitem etti. Bu yaş grubunda, böyle hatalı karar verilmesini ve yanlı maç yönetildiğini iddia etti. Taraftarlar, "Altınordu, Antalyaspor'u yenerek finale çıktı. Altınordu'nun Almanya'da turnuvaya katılacak olması nedeniyle TFF'ye yapmış olduğu başvuruda, final maçı Pazar gününe alındı. Finalde Altınordu'nun rakibinin sahasında oynanacaktı. Çiğli'yi çıkardılar ve böylelikle Altınordu karşılaşmasını İzmir'de oynayacak. Bizce kurulan oyun buydu ve gerçekleştirdiler" diyerek sitem etti.

SEVİNÇ VE HÜZÜN BİR ARADA

Grup finaline çıkmaya hak kazanan Çiğli Belediyespor büyük sevinç yaşarken, Nazilli Belediyespor da büyük üzüntü yaşadı. Çiğli Belediyesporlu bazı futbolcular, göz yaşlarına hakim olamayan Nazillili futbolcuların yanına giderek, rakibini teselli etti. (ARİF YILMAZOĞLU) 

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler