Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'de antrenmanda sakatlık şoku

12 Ekim 2017, Perşembe 10:57

     


Nazilli Belediyespor'da, Kırklarelispor hazırlıkları devam ediyor.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, Kırklarelispor maçıyla çıkışa geçmek istiyor. Hazırlıklarına devam eden Naz-Naz, bu maçı kazanıp kendini üst sıralara atmayı hedefliyor. Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Nazilli Belediyespor'da antrenmanda sakatlık şoku da yaşandı.

 

Teknik Direktör Fatih Akyel gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinden sonra çabukluk çalışması ve sonrasında 5'e 2 top kapma oyunu, son bölümde de 4 takım halinde turnuva şeklinde taktiksel oyun ile antrenmanı tamamladı. Sakatlığı bulunan Abdülkadir Kaplan, Tuna Üzümcü, Mehmet Ersavaş takım ile antrenmanlara başladı.

 

TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTILAR

Fethiyespor karşılaşmasında da Fatih Üge'nin sağ diz ön bacağında ödem oluştu. Tayfur Emre Yılmaz da sağ iç kasıkta zorlanmaya bağlı ödem, Halil Zeybek'in de sol iç adele grubunda oluşan sertlik ve kanama nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. Sakatlıkları bulunan 3 futbolcunun da tedavileri devam ediyor.

 

ANTRENMANDA SAKATLIK ŞOKU YAŞANDI

Yapılan antrenmanda Mehmet Feyzi Yıldırım ve Serkan Güler'in hava topu mücadelesinden sonra Yıldırım'ın kafasında yırtık oluştu ve ilk tedavisi sahada yapıldıktan sonra hastanede tedavisine devam edildi. Nazilli Belediyespor'dan yapılan açıklamada, futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler