Takip Et

SON DAKİKA

Sökespor otobüsüne kavuştu

12 Ekim 2016, Çarşamba 10:06

     


Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Sökespor, geçen yıl planlanan otobüse bu sezon kavuştu. Sezon sonun kadar Sökespor’un hizmetinde olacak otobüs, şehir turu attı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pazar günü kendi sahasında oynadığı Utaş Uşakspor maçının galibiyet sevinci yaşayan Sökespor’da ikinci sevinç otobüs oldu. Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, özel bir kişiye ait olan ve kulübe tahsis edilen otobüsün süslemesini yaparak sezon sonuna kadar Sökespor’un hizmetine sundu.

Günal, “Sökespor’u simgeleyen bir otobüs yoktu. Geçen yıllarda böyle bir konu söz konusu olmuştu ama nasip bu güneymiş. Biz bu otobüsü almadık ama sezon sonuna kadar Sökespor’a hizmet edecek. Masraflarını kulüp olarak biz karşılayacağız. Şampiyonluğa inanan bir takımın böyle bir otobüse ihtiyacı vardı. Deplasmanlara artık oyuncularımız daha rahat yolculuk yaparak gidebilecekler. Otobüste her türlü konfor mevcuttur. Kulübümüze şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Şampiyonluk için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Çünkü biz kulüp olarak camia olarak bu şampiyonluğa gönülden inandık” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler