Takip Et

SON DAKİKA

Yaşanan olaylar oynanan iyi futbola gölge düşürdü

11 Ekim 2016, Salı 18:12

     


Aydın Amatör Süper Lig'de 2. Hafta karşılaşmasında oynanan Merkez Yeniköyspor - Kuşadasıspor karşılaşmasında çıkan olaylardan dolayı çok üzgün olduklarını dile getiren Merkez Yeniköyspor Antrenörü Şakir Konyalı, "Oynadığımız iyi futbola, yaşanan kötü olaylar gölge düşürdü" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da oynanan mücadelenin 44. dakikasında gelen beraberlik golünün ardından, elle oynama itirazları sonucunda çıkan olaylarda yaklaşık 30 dakika duran karşılaşmanın ardından konuşan Merkez Yeniköyspor Antrenörü Şakir Konyalı, "Hakemler hata yapabilir. Önemli olan art niyetli olmamaları. Bence hakemler kötü günündeydi. Yapacak bir şey yok. Biz maçı kaybettiğimiz için değil, çıkan olaylardan dolayı çok üzgünüz. Olaylar çıkmasaydı maçı kazanırdık. Çok iyi hazırlandığımız bir karşılaşmada böyle üzücü olayların yaşanması bizi kahretti. Gece uyuyamadım. Oynadığımız iyi futbol, iyi mücadele, çıkan olaylar sonucu gölgelendi. Çok üzgünüz" dedi.

ÖZÜR DİLEDİM

Çıkan olaylardan sonra Kuşadasıspor Antrenörü Özer Erdem'i arayarak özür dilediğini ifade eden Merkez Yeniköyspor Antrenörü Şakir Konyalı; "Özer hocada çok üzgün. Üzücü olayların yaşanması kötü oldu. Kendisinden özür diledim. O da üzgün olduğunu ifade ederek özür diledi. Futbol, barış birlik ve beraberliktir. Kardeşliktir. İnşallah bundan sonra bu tür olayların yaşanmaması için her türlü tedbirimizi alacağız" dedi.

ÖNEMLİ OYUNCULARI KAYBETTİK

Kuşadasıspor maçında 3 oyuncunun kırmızı kart görmesiyle takımın dengesini etkileyen Turan, Şenol ve Uğur'un cezaları perşembe yada cuma günü belli olacak. 3. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Acarlar Belediyespor ile oynayacağı maça 3 eksikle gidecek olan Merkez Yeniköyspor'da Antrenör Şakir Konyalı, "Uğur, Şenol ve Turan'ın kırmızı kart cezalısı olmaları bizim için hiç iyi olmadı. 3 önemli oyuncumuzu kaybettik. Ancak yapacak bir şey yok. Elimizde kaliteli bir kadro var. Onların eksiklerini tamamlamaya çalışacağız" sözlerini kaydetti. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler