Takip Et

SON DAKİKA

"Aydın'ın tesis sıkıntısı bir an önce giderilmeli"

11 Eylül 2019, Çarşamba 17:48

     


Aydın'da eski futbol hakemi Ömer Altuntaş ve gazeteci Sercan Örün'ün yorumladığı, gazeteci Duygu Dilek'in sunduğu Spor Gündemi, tvDEN'de önemli konulara değiniyor. Spor Gündemi'nin bu haftaki konukları Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan ve Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz oldu. Programda Türkiye'nin spor gündeminin yanı sıra Aydın'da tesis yetersizliği vurgulandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın ASKF Başkanı Hasip Arıkan, "Aydın'da tesis sıkıntısı var. İlçelerin aksine bu tam olarak da merkez ilçemiz Efeler'de. Bir çok kulüp yan sahalara sıkışıp kalıyor. Buna bir çözüm en acilinden gerekiyor. Biz her defasında dile getirdik. Her toplantıda Valiliğe, Belediye Başkanlarına, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, milletvekillerine bu sorunları iletiyoruz. Şu an Çeştepe Stadı'yla ilgili bir gelişme var. Umurlu ve Kardeşköy Stadı da en kısa zamanda yapılırsa, Adnan Menderes Stadı yan sahalardaki yoğunluk hafifler" dedi.

AYDIN'IN FUTBOLDA BAŞARISI VAR

Arıkan, "Aydın, daha önce Türkiye şampiyonlarında derece elde etmiş bir il. Yıldızgücü ile U19 Türkiye Şampiyonluğu, Sağlıkspor ile U19 Türkiye üçüncülüğü, SHÇEK Spor ile U16 Türkiye dördüncülüğü, Kuşadası Küçükadaspor ile de U14 Türkiye üçüncülüğü elde etmiş bir şehir. Bu da Aydın'ın başarılı olduğu anlamına geliyor. Biz altyapıya daha çok yoğunlaşırsak, bu tür başarıları çok fazla daha elde ederiz" dedi.

"YAN SAHALAR DA OLMASA YANDIK"

Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz de, "Aydın'daki yan sahalarda olmasa Efeler'deki kulüpler yandı. Nerede maç yapılacaktı. Nerede idman olacaktı. Kim yaparsa yapsın ama Efeler'de sahalar yapılsın. Biz söylemekten yorulduk. Aydın'a acilen futbol sahası lazım" dedi.

Eski futbol hakemi Ömer Altuntaş da, Aydın'a en az 4 saha daha yapılması gerektiğini vurguladı. (SPOR SERVİSİ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler