Takip Et

SON DAKİKA

Arslanlıspor start verdi

11 Ağustos 2018, Cumartesi 15:45

     


Futbol 1. Amatör Küme ekiplerinden Nazilli temsilcisi Arslanlıspor, 2018-2019 Sezonu hazırlıklarına Antrenör Murat Akkaş nezaretinde şampiyonluk parolası ile başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yaptığı flaş transferler ile dikkatleri üzerine çeken ve haftada 3 idmanla çalışmalara devam eden Arslanslıspor, lig öncesi yapacak olduğu hazırlık maçlarıyla da eksiklerini görmek istiyor. Bu doğrultuda yükleme idmanının yanı sıra teknik ve taktik çalışmalara da hız veren Antrenör Murat Akkaş, hazırlık maçlarında gördükleri eksiklikleri lige kadar tamamlayacaklarını söyledi. Şuanda transferi büyük ölçüde tamamladıklarını ifade eden Akkaş, hazırlık maçlarında gerekli gördükleri mevkilere de transfer yapabileceklerini de söyledi.

"SÜPER LİG'DE KALICI OLACAK KADRO KURUYORUZ"

Genç bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Antrenör Murat Akkaş, "Bir üst lig olan Süper Amatör'e yükselmemiz durumunda orada kalıcı olmak adına bir kadro kuruyoruz. Kadromuzdaki oyuncuların birçoğu Süper Amatör ve Bölgesel Amatör'de oynamış deneyimli ve genç oyuncular. Hepsi de bu işin bilincinde olarak istekli çalışıyor. İnşallah bu yıl bu kadro ile şampiyonluğu yakalayarak Arslanlıspor'u tarihinde ilk kez ait olduğu yere el birliğiyle taşıyacağız" dedi.

Arslanlıspor'un kurucularından olan Onursal Başkan Hakan Tekeoğlu ise, büyük emek ve fedakarlıklar yaptıklarını dile getirerek, bu yıl herkesin zevkle izleyebileceği bir takım kurduklarını dile getirdi. Mevkisinde en iyi oyuncular ile anlaştıklarını ve bunların genç olması konusunda ısrarcı bir politika izlediklerini söyleyen Tekeoğlu, şampiyonluğa gidebilecek bir kadroya sahip olduklarını vurguladı. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadan mücadele edeceklerini dile getiren Tekeoğlu, geçmişte yaşanılan her şeye sünger çektiklerini ama, iyi niyetlerinin suistimal edilmesine izin vermeyeceklerini belirtti. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler