Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadasıspor şampiyonluk paralosı ile sezonu açtı

10 Ağustos 2017, Perşembe 12:21

     


Aydın'ın Bölgesel Amatör Lig'deki yeni temsilcisi Kuşadasıspor yeni sezona şampiyonluk parolasıyla merhaba dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Teknik direktör Göksel Özdemir yönetiminde Özer Türk Stadı'nda gerçekleştirilen ilk idmanı kulüp başkanı ve yöneticilerde takip etti.

Özdemir, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Çok yibir kadro kurduk. Yönetimizn istekli heyecanlı ve arzulu olmaları takıma da çok olumlu yansıdı. KoleJ havasında çalışmalara başladık. Lige kadar çok iyi bir çalışma temposuna gireceğiz. 17 Ağustosta Kızılcahamam kampımız başlayacak. Lige kadar bol bol hazırlık maçları ile takımın eksikliklerini gideceğiz. GrUbumuz muhtemelen Ege Bölgesi ağırlıklı takımlardan oluşacak. Diğer Aydın temsilcisi takımlarımızda çok iyi transferler yaptılar .Ben o takımlarımıza da başarılar diliyorum. Transfer döneminde emeği geçen herkese teşekkürler.

Lig sonunda şampiyonluk kupasını Kuşadası'na getireceğimize inanıyor ve hazırlık döneminde takımımıza çalışmalarında başarılar diliyorum."

Bu arada salı pazarı tayfa taraftar grubu idman öncesi futbolculara baklava ikram ederek şampiyonluk yolunda sonuna kadar takımlarını arkasında olacaklarını belirttiler. (AHMET ÇELİK) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler