Takip Et

SON DAKİKA

Filenin yıldızları çeyrek finale yükseldi

10 Ocak 2017, Salı 22:29

     


Spor Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2016 – 2017 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Müsabakaları 6 – 8 Ocak 2017 tarihleri arasında Muğla ilinde gerçekleştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ANALİG Voleybol Grup müsabakalarına ilimizden 2003,2004 ve 2005 doğumlu sporculardan seçilen voleybol takımlarımız katıldı. Muğla’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Müsabakalarında üçlü gruba düşen Aydın Bayanlar Voleybol İl Karması takımı Manisa’yı 3-2, Eskişehir’i 3-0 mağlup etmeyi başararak namaglup çeyrek finale adını yazdırdı. Aydın Erkekler Voleybol İl Karması takımı Eskişehir’i 3-0, Uşak’ı 3-0 mağlup etti ve Denizli’ye 3-0 yenilerek gruptan ikinci olarak çıkmış ve çeyrek finallerde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörleri Emin Sakman ve Emine Delibalta yönetimindeki erkek ve bayan voleybol takımlarımız Muğla’da elde ettiği başarılı sonuçlar neticesinde her iki kategoride de çeyrek finale çıkarak ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol çeyrek final müsabakaları 10 – 12 Şubat 2016 tarihlerinde Balıkesir ilinde gerçekleştirilecek. 

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çeyrek finalde ilimizi temsil edecek olan bayan ve erkek voleybol takımlarına başarılar diledi. (SPOR SERVİSİ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler