Takip Et

SON DAKİKA

İkinci kez Kızılcabölük

9 Kasım 2018, Cuma 11:41

     


Aydınspor 1923 bu sezon Kızılcabölükspor rakibi olmamasına rağmen ikinci kez Kızılcabölük'e gidiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele ederken Kızılcabölükspor deplasmanı için Denizli Atatürk Stadı'nda terleyen Aydınspor 1923, bu sezon Kızılcabölükspor rakibi olmamasına rağmen ikinci kez o stada gidiyor. İlk hafta Serinhisarspor'un stadı yetişmediği için Kızılcabölük Stadı'nda oynayan Aydınspor 1923, bu kez de Tavas Birlikspor'un stadının yetişmemesi sebebiyle Kızılcabölük Stadı'nda oynayacak.

DENİZLİ ŞANSSIZLIĞI

Kızılcabölük'te oynadığı ilk maçta Serinhisarspor'a 1-0 mağlup olan Aydınspor 1923, bu kez şanssızlığı kırmak istiyor. Tavas Birlikspor'un bu sezon oynadığı Aydın takımı maçlarında ise puan kaybı bulunmuyor. Sökespor'u 1-0 ve Kuşadasıspor'u 3-2 mağlup eden Tavas Birlikspor, bu kez Aydınspor 1923 karşısında terleyecek. Bu sezon 7. hafta itibariyle Kale Belediyespor dışında Aydın takımları Denizli takımları karşısında puan alamadı.

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Soner Büyükergün, "Kazanmamız gereken bir maç. Çalışmaları tamamladık. Takımı yeni tanıyorum. Bu maça 3 puanla başlamak güzel günlerin başlangıcı olacak. Takıma güveniyorum" dedi.

TAVAS'TA ANTRENÖR İSTİFA ETTİ

Tavas Birlikspor'un antrenörü Mahmut Ayhan, Kuşadasıspor karşısında 3-2 galip gelmesine rağmen o gün istifasını sundu. İstifası kabul edilen Mahmut Ayhan'ın yerine Tavas Birlikspor yeni bir antrenör bulmadı ve maça yardımcı antrenörler tarafından hazırlandı. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler