Takip Et

SON DAKİKA

Efe İzmir'de Naz-Naz evinde

9 Ekim 2016, Pazar 02:59

     


Aydınspor 1923 bugün İzmir'de Ege Derbisi'ne çıkıyor. Karşıyaka deplasmanında puan arayacak Aydınspor 1923, galibiyet istiyor. Nazilli Belediyespor ise 2 hafta aradan sonra evinde İstanbulspor'u ağırlayacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, deplasmanda Karşıyaka'nın konuğu olacak. Teknik Direktör Göksel Özdemir ile ikinci karşılaşmasına çıkacak olan Efe, Ege Derbisi'nde galibiyet istiyor. Özdemir, kadroda rotasyon yapabileceğini ancak istikrardan yana olduğunu söyledi. Aydınspor 1923 taraftarları da bugün saat 12.00'de Bey Camii önünden otobüslerle İzmir'e gidecek. 

Süleyman dışında eksiği olmayan Aydınspor 1923, Karşıyaka maçını kazanarak çıkış yakalamayı hedefliyor. Bugün saat 15.30'da İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Çorum bölgesinden Celal Bayraklı, Ejder Yapıcı ve Hüseyin Otyakmaz üçlüsü yönetecek.

KARŞIYAKA'DA MORALLER YÜKSEK

Ege Derbisi'ne odaklanan Karşıyaka'da ise hafta içi gerçekleştirilen organizasyonlarla takımın motivasyonu yükseldi. Karşıyakalı futbolcular hafta içinde mangal ziyafeti yaptılar. Daha sonra da Karşıyakalı taraftarlar takımın idmanını basarak futbolculardan galibiyet sözü istediler ve baklava ikram ettiler.

NAZİLLİ ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta üst üste aldığı 2 mağlubiyetle şok yaşayan ve hafta içinde 3 futbolcusunu kadro dışı bırakan Nazilli Belediyespor'da, Başkan Yardımcısı Nevzat İzgü'nün istifası deprem etkisi yarattı. Sıkıntılı günler geçiren Siyah İnciler, zorlu İstanbulspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. 6. haftaya girilirken Nazilli seyircisi önünde galibiyetle tanışamayan Naz-Naz, bu şanssızlığı bu maçla kırmak istiyor. İstanbulspor ise Nazilli'yi mağlup edip zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Nazilli Belediyespor'da kadro dışı kalan Ali Akburç, Halil Zeybek ve Hüseyin Cankut Atasoy'dan başka eksik bulunmuyor. Öte yandan Nazilli Belediyespor, hafta içinde gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda moral depoladı. Bugün saat 15.30'da başlayacak karşılaşmanın hakemi, Kahramanmaraş bölgesinden Ali Karakutlu olurken yardımcılıklarını Adem Şahan ve Mustafa Onur Özgenç yapacak.

İSTANBUL NAZİLLİ'DE KAZANAMADI

Nazilli Belediyespor ile toplam 6 kez karşılaşan İstanbulspor, sadece 1 kez galip geldi. Nazilli Belediyespor ile 3 kez berabere kalan 2 kez mağlup olan ve 1 kez de galip gelen İstanbulspor'un, siyah-beyazlılara karşı şansı tutmuyor. Oynanan 6 maçta İstanbulspor 5 kırmızı kart gördü. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler